­

De vierde editie van 4Days4Energy4All brengt ons naar het zuiden van het land. Zoals elk jaar is de start in en finish in Arnhem. We fietsen de eerste dag naar Sittard waar we ons basiskamp opslaan in City resort hotel te Sittard, hier overnachten we en vanaf deze locatie gaan we de overige dagen starten.

Dag 1 - donderdag 10 mei

Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei gaat 4Days4Energy4All 2018 van start. Het startschot wordt in Arnhem gegeven op het terrein bij brasserie Greenville Eat-in (Wassenaarsweg 40). De route brengt ons richting Nijmegen, Grave, Westerbeek richting Nationaal park de Groote Peel met als finish het City resort hotel te Sittard.

Dag 2 - vrijdag 11 mei

Vanuit ons hotel fietsten wij door Limburg richting Vaals waar we de grens oversteken naar België. We fietsen vervolgens weer omhoog langs vliegveld Maastricht-Aachen en via de Maas weer terug naar het City resort hotel.

Dag 3 - zaterdag 12 mei

Vandaag vertrekken wij vanuit het hotel naar België waar wij langs de Maas richting Waterburcht, Pietersheim, Apollo en Opglabbeek fietsen om vervolgens door te fietsen naar Saeffeler in Duitsland en zo weer terug naar Sittard. Drie landen in één route.

Dag 4 - zondag 13 mei

Onze laatste dag op de fiets, De eerste kilometers fietsen we naar Roermond om dan onze weg te vervolgen naar Nationaal park de Maasduinen, Gennep en Malden om dan als eindbestemming weer in Arnhem aan te komen.

De vier dagen fietsen zullen bij elkaar op circa 600km uitkomen.

­