­

4Days4Energy4All is vier dagen fietsen door Nederland tijdens het Hemelvaartweekend voor het goede doel. Niet zomaar een fietstocht, eentje waar je veel energie voor moet hebben. Per dag wordt er een afstand van ca. 150 kilometer afgelegd met een leuke groep van maximaal 40 deelnemers en de route loopt door meerdere provincies in Nederland (en dit jaar zelfs over de grenzen).Elke deelnemer haalt minimaal € 444,- op voor Stichting Energy4All. Voor kinderen en volwassenen met een energiestofwisselingsziekte.

De start en finish van 4Days4Energy4All is in Arnhem. Kijk op Route 2018 waar deze editie langs zal gaan.
Het hotel voor de deelnemers (dit jaar 1 hotel als basisplaats waarvandaan we fietsen) is zorgvuldig uitgezocht en de deelnemers worden elke dag voorzien van een koolhydraat rijke maaltijd en een goed ontbijt. De fietsen kunnen in de hotels veilig gestald worden. De wielerkleding wordt iedere avond gewassen zodat er de volgende dag weer fris gestart kan worden.

4Days4Energy4All is een initiatief van Fons Visser en Ronald Barnas. Bevlogen ambassadeurs van Stichting Energy4All die een paar jaar geleden geraakt zijn door de ernst van energiestofwisselingsziekten en zich sindsdien met veel energie inzetten. Na 3 edities is de organisatie wat te zwaar geworden voor Fons en geeft hij het stokje over aan Ronald en zijn vrouw Paula Barnas. Zij zullen zorgen dat de 4e editie wederom eentje is om nooit meer te vergeten.

4Days4Energy4All steunt Stichting Energy4All

Stichting Energy4All zamelt geld in voor onderzoek naar een geneesmiddel tegen energie-stofwisselingsziekten. Wekelijks worden er 2 à 3 kinderen met deze ziekte geboren, 50% wordt helaas niet ouder dan 10 jaar en 70% overlijdt voordat ze volwassen zijn. Dat is voor ons onacceptabel. Gelukkig is de ontwikkeling naar een medicijn in een vergevorderd stadium en zijn de voorbereidingen voor het testen van het potentiele medicijn bij kinderen al begonnen. Daar is heel veel geld voor nodig, bijvoorbeeld om het medicijn te maken. Stichting Energy4All financiert structureel de grondstoffen om het medicijn te kunnen maken en ook belangrijke onderzoekers die het onderzoek uitvoeren. We zijn al zover, maar als er niet genoeg finaciele middelen zijn zal het onderzoek vertraging oplopen. Daarom moeten juist nu doorzetten en het laatste benodigde geld inzamelen!

Lees hier meer over Stichting energy4All

Organisatie 4Days4Energy4All

4Days4Energy4All Ronald barnas

Ronald Barnas

Mede-oprichter en Projectleider 4Days4Energy4All

4Days4Energy4All Paula Barnas

Paula Barnas

Assistent projectleider

4Days4Energy4All Henk Zijlstra

Henk

Logistiek manager

4Days4Energy4All Jubbe Rasker

Jubbe

Medisch assistent en masseur

4Days4Energy4All Wielie Aarntzen

Wielie

Masseur

4Days4Energy4All Robert

Robert

Motorbegeleider

4Days4Energy4All Wouter

Wouter

Motorbegeleider

4Days4Energy4All Frits

Frits

Motorbegeleider

­